Paardencoaching

Paardencoaching GROEP/ INDIVIDUELE PAARDEN COACHING
Weet jij wat we bedoelen met paarden coaching bij Stoer & Gaaf kids?
We werken samen met onze pony Flash  aan doelen die jouw kind nodig heeft om zich verder beter te kunnen ontwikkelen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfvertrouwen, motivatie, we bespreken samen problemen, geven elkaar tips en tops en het genieten met de pony staat altijd voorop.
Hierin nemen we de basisprincipes van verzorgen, werken en rijden met een pony mee als extra doel.
Veel mensen denken bij het woordje coaching vaak veel te zwaar, juist d.m.v. onze pony in te zetten hebben de kinderen helemaal niet het idee dat ze hard aan het werken zijn.
Het is bewezen dat paarden tijdens het begeleiden van kinderen een fijne invullen kunnen zijn bij de begeleiding en hulp.
Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Mail dan gerust naar info@stoergaaf.nl

GROEPSVERBAND
We starten in april om de week, een groepje voor de paarden coaching. Dit in totaal 3x. Dit kunnen we altijd verder utibreiden,
3 ochtenden op een zaterdag vanaf 09.30 uur tot 11.30 uur voor € 112,50,- De kinderen leren in een kleine groep zich op een fijne en veilige manier verder te ontwikkelen.
We trainen dan weerbaarheid, zelfvertrouwen, creeëren rust en veiligheid.

INDIVIDUELE BEGELEIDING
Ook individuele coaching is mogelijk d.m.v. onze pony Flash.
Dit kost €45.- voor 45 minuten, €59,50 voor 60  minuten.

We hebben een brave en lieve pony genaamd Flash. Hij helpt graag de kinderen verder. Hij blijft echter wel een beest en kan schrikken of wel eens ondeugend doen.
Daarom is dit ook altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. Natuurlijk gaan we er samen veilig en correct met Flash om.

Zien jullie dit wel zitten? Wacht dan niet te lang... We zijn namelijk opzoek naar nog een paar kinderen voor de groep van zaterdagochtend.

Ben je opzoek naar andere begeleiding voor je kind of voor jullie als ouders? Kijk dan eens op  mijn andere site www.praktijkvlindervrij.nl 


 
 Individuele Coaching & Plezier

Individuele Coaching & Plezier

45,00

Coaching & Plezier Ik merk steeds meer dat de paardenmiddagen ontzettend populair zijn. Ook mer.....